Wie ben ik

Ik ben Mirjam IJsselstijn, getrouwd met Rob en samen hebben we zes kinderen. Hij drie en ik drie, waarvan er nog één thuis woont.

De ervaring die ik heb opgedaan in mijn leven zijn een mooie basis die ik mee neem als kennis bij het coachen, maar om iemand echt op een professionele manier te kunnen begeleiden ben ik naast mijn opleiding tot agogisch medewerken verschillende coach opleidingen gaan volgen waardoor ik ook voldoe aan de kwaliteitseisen.  Hierdoor is vergoeding mogelijk via o.a. Pro-life verzekeringen. Ik ben  agogisch medewerker en ben ik gecertificeerd TotalBalance Senior coach. Hiervoor heb ik de Basis opleiding en de vervolgopleiding gedaan. Tijdens deze opleidingen heb ik me extra verdiept in  het begeleiden bij het verbeteren van het zelfbeeld/ pleasen, controle/ perfectionisme, stress/ burn-out en HSP. Ook ben ik aan de slag geweest als, gezinsmaatje voor het Centrum voor Jeugd en Gezin, als gastouder en werk ik op dit moment als begeleider in de GGZ-psychiatrie en verslavingszorg. De droom die ik als kind had, namelijk te werken in de GGZ en één op één gesprekken te hebben als coach, heb ik door middel van mijn praktijk          ‘Who I am’  tot uitvoering kunnen brengen.

Andere behaalde opleidingen en certificaten:

 • Agogisch medewerker 
 • TotalBalance Basiscoach opleiding
 • TotalBalance Seniorcoach opleiding
 • Herstelbenadering certificaat
 • Woonbegeleiding en psychopathologie certificaat
 • Verslaving, middelen en gokken certificaat
 • 113 Suïcide preventie: training Gatekeeper certificaat

Hoe ga ik te werk?

Ieder traject is persoonlijk. Als coach ga ik graag met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden, alles wat je bent ligt nu al in jezelf verborgen. We gaan op zoek naar jouw verborgen diamanten, halen ze naar boven en poetsen ze op zodat jij weer gaat stralen. Bij een Burn- out of bijna Burn-out kijken we d.m.v. een DASS vragenlijst of en hoeveel herstelvermogen er is. Ook maken we een vragenlijst waarin stressoren naar voren komen die bij jou de stress veroorzaken. Daarna maken we een stappenplan en doorlopen we verschillende fase's waarbij de eerste stap RUST zal zijn.

The only thing that matters now is everything You think of me in You I find my worth, in You I find my identity

You say - lauren daigle

Over Who I am

Samen met jou wil ik een traject aan gaan van persoonlijke ontwikkeling. Ik wil met jou gaan kijken, naar wat jou gemaakt heeft tot wie je nu bent en hoe je het graag zou willen voor je toekomst.

Ben je tevreden met je leven hoe het nu is? Waar loop je tegen aan, wat zou je willen veranderen en op welke manier? Ik wil graag een poosje met jou mee lopen om te kijken waar je tegenaan loopt, om jezelf terug te vinden, in balans te komen met God, jezelf en je omgeving en jij hierdoor de beste versie van jezelf kan worden.
Het is mooi, wanneer jij gaat zien wat er nog meer in jou zit, jouw talenten naar boven halen, je passie ontdekken en samen ontdekken hoe waardevol je bent.

TotalBalance methode

De TotalBalance methode is een uitgebalanceerd programma om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. Het is een combinatie van coaching en therapie op basis van pastoraat. De methode gaat uit van een totaal mensbeeld, oftewel een holistische benadering waarbij lichaam, ziel en geest met elkaar in balans worden gebracht.

Keurmerk van Totalbalance

Het hele traject bestaat uit:

 • Een eerste gratis kennismakingsgesprek.
 • Een intake.
 • Je persoonlijke historie: wie was ik in mijn verleden?
  Door middel van een creatieve therapie en een zelfanalyse gaan we kijken naar wat jou heeft gemaakt tot wie je nu bent. Ook gaan we samen op zoek naar de patronen en overtuigingen die jij hebt meegenomen vanuit je verleden naar het heden.
 • Je persoonlijke analyse: wie ben ik in het heden?
  Hierbij komt een uitgebreide energieanalyse aan bod. Wat geeft je energie en wat kost je energie? Met een persoonlijkheidstest kijken we naar wie jij bent als persoon. Ook maken we een motivatieplan.
 • Je persoonlijke planning: wie wil ik zijn in de toekomst?
  We gaan op zoek naar de ideale balans in jouw leven. Dit doen we aan de hand van 5 leidende thema’s namelijk: geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben. Deze thema’s vormen het uiteindelijke materiaal voor doelstellingen, zodat je een persoonlijke planning kan gaan maken om tot je bestemming te komen.

Omdat dit traject voor iedereen persoonlijk is en speciaal op jou wordt afgestemd, kan het aantal gesprekken variëren. Het gemiddeld aantal gesprekken dat hiervoor wordt afgenomen is 15 gesprekken.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om losse gesprekken af te nemen. Hierbij geven we een andere invulling aan de gesprekken en laten we de TotalBalance methode achterwegen. We bespreken samen wat jij hierin nodig hebt. Op de pagina “tarieven” lees je hier meer over.

Mijn Instagram