Wie ben ik

Ik ben Mirjam IJsselstijn, getrouwd met Rob en samen hebben we zes kinderen. Hij drie en ik drie, waarvan er nog één thuis woont.

Naast mijn leerproces door de ervaring die ik heb opgedaan in het leven, ben ik agoog en ben ik aan de slag geweest als gastouder, gezinsmaatje en werk ik op dit moment als begeleider in de GGZ-psychiatrie en verslavingszorg. De droom die ik als kind had, namelijk te werken in de GGZ en één op één gesprekken te hebben als coach, heb ik door middel van ‘Who I am’  beiden tot uitvoering kunnen brengen.

Hoe ga ik te werk?

Als coach hoop ik met jou op zoek te gaan naar jouw patronen uit het verleden, waardoor je nu in het heden reageert zoals je reageert. Er kunnen patronen zijn waardoor je misschien niet verder komt of waar jij je onbewust door laat tegenhouden. Daarna gaan we samen kijken naar jouw droom voor de toekomst!

The only thing that matters now is everything You think of me in You I find my worth, in You I find my identity

You say - lauren daigle

Over Who I am

Samen met jou wil ik een traject aan gaan van persoonlijke ontwikkeling. Ik wil met jou gaan kijken, naar wat jou gemaakt heeft tot wie je nu bent en hoe je het graag zou willen voor je toekomst.

Ben je tevreden met je leven hoe het nu is? Waar loop je tegen aan, wat zou je willen veranderen en op welke manier? Ik wil graag een poosje met jou mee lopen om te kijken waar je tegenaan loopt, om jezelf terug te vinden, in balans te komen met God, jezelf en je omgeving en jij hierdoor de beste versie van jezelf kan worden.
Het is mooi, wanneer jij gaat zien wat er nog meer in jou zit, jouw talenten naar boven halen, je passie ontdekken en samen ontdekken hoe waardevol je bent.

TotalBalance methode

De TotalBalance methode is een uitgebalanceerd programma om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. Het is een combinatie van coaching en therapie op basis van pastoraat. De methode gaat uit van een totaal mensbeeld, oftewel een holistische benadering waarbij lichaam, ziel en geest met elkaar in balans worden gebracht.

Het hele traject bestaat uit:

 • Een eerste gratis kennismakingsgesprek.
 • Een intake.
 • Je persoonlijke historie: wie was ik in mijn verleden?
  Door middel van een creatieve therapie en een zelfanalyse gaan we kijken naar wat jou heeft gemaakt tot wie je nu bent. Ook gaan we samen op zoek naar de patronen en overtuigingen die jij hebt meegenomen vanuit je verleden naar het heden.
 • Je persoonlijke analyse: wie ben ik in het heden?
  Hierbij komt een uitgebreide energieanalyse aan bod. Wat geeft je energie en wat kost je energie? Met een persoonlijkheidstest kijken we naar wie jij bent als persoon. Ook maken we een motivatieplan.
 • Je persoonlijke planning: wie wil ik zijn in de toekomst?
  We gaan op zoek naar de ideale balans in jouw leven. Dit doen we aan de hand van 5 leidende thema’s namelijk: geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben. Deze thema’s vormen het uiteindelijke materiaal voor doelstellingen, zodat je een persoonlijke planning kan gaan maken om tot je bestemming te komen.

Om het totale programma te doorlopen zijn 15 tot 20 gesprekken nodig. We houden hierbij rekening met jou als persoon. Voor de één betekent dit minder gesprekken en een ander heeft juist meer gesprekken nodig.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om losse gesprekken af te nemen. Hierbij geven we een andere invulling aan de gesprekken en laten we de TotalBalance methode achterwegen. We bespreken samen wat jij hierin nodig hebt. Op de pagina “tarieven” lees je hier meer over.

Mijn Instagram