Gratis kennismaking

Nadat je contact hebt gezocht met mij, plannen we samen een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is gratis en kan telefonisch, via videobellen of op locatie. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en kijken we of er vanuit beide kanten een klik is. We gaan het hebben over hoe jij nu in het leven staat, waar je op vastloopt en wat je graag zou willen bereiken. Naar aanleiding van dit gesprek bekijken we welk traject voor jou zou kunnen helpen en maken we een inschatting voor hoeveel sessies hiervoor nodig zouden zijn.

Kennismaking

Gratis

– Duur: 30 min
– 1 op 1 gesprek

Losse sessie

€70,-

  • – Duur: 60 min
    – 1 op 1 gesprek
    – 15 min extra + €10,-
  • – Werkboek gratis

Walkie Talkie

€70,-

Duur: 60 min
– 1 op 1 gesprek
– 15 min extra + €10,-
– Wandelend verschillende onderwerpen bespreken
– Locatie: Gorinchem


Meer weten?

TotalBalance traject
Klein

€65,- Per Sessie

  • – Duur: 15 sessies*
    – 1 op 1 gesprek
  • – Werkboek 15,-

TotalBalance traject
Groot

€65,- Per Sessie

– Duur: 20 sessies*
– 1 op 1 gesprek
– Gratis werkboek

 

* Bij relatie gerelateerde sessies kan het zijn dat in overleg met jou je partner een keer wordt uitgenodigd om deel te nemen bij een sessie. Voor hem of haar geldt dan 50% van het gebruikelijke tarief. Op het moment dat beide partners afzonderlijk van elkaar het traject willen doorlopen geldt voor beide een volledig tarief. Kies je ervoor om een traject afzonderlijk te doorlopen, dan kan het voorkomen dat in overleg op enig moment een gesprek met zijn drieën plaatsvindt.

Pakketten:

*Bij beide pakketten geldt het volgende; de pakketten dienen vooraf voor 100% betaald te worden. Wanneer voortijdig wordt gestopt met het volgen van sessies word er geen mindering gebracht op het reeds betaalde bedrag.