Gratis kennismaking

Nadat je contact hebt gezocht met mij, plannen we samen een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is gratis en kan telefonisch, via videobellen of op locatie. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en kijken we of er vanuit beide kanten een klik is. We gaan het hebben over hoe jij nu in het leven staat, waar je op vastloopt en wat je graag zou willen bereiken. Naar aanleiding van dit gesprek bekijken we welk traject voor jou zou kunnen helpen en maken we een inschatting voor hoeveel sessies hiervoor nodig zouden zijn.

Kennismaking

Gratis

– Duur: 30 min
– 1 op 1 gesprek

Losse sessie

€70,-

– Duur: 60 min
– 1 op 1 gesprek

 

Walkie Talkie

€70,-

Duur: 60 min
– 1 op 1 gesprek
– Wandelend verschillende onderwerpen bespreken
– Locatie: Gorinchem

Meer weten?

Traject klein

€65,- Per Sessie

– Duur: 5, 10 of 15 sessies*

– 1 op 1 gesprek

– Werkboek 15,-

Traject groot

€65,- Per Sessie

– Duur: 20 sessies*

– 1 op 1 gesprek

-Gratis werkboek

 

 

* Bij relatie gerelateerde sessies kan het zijn dat in overleg met jou, je partner een keer wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een sessie. Voor hem of haar geldt dan 75% van het gebruikelijke tarief. Op het moment dat beide partners afzonderlijk van elkaar het traject willen doorlopen geldt voor beide een volledig tarief. 

Pakketten:

*Bij beide pakketten geldt het volgende; de pakketten dienen vooraf  betaald te worden. Dit kan in twee termijnen. Wanneer voortijdig wordt gestopt met het volgen van sessies word er geen mindering gebracht op het reeds betaalde bedrag.

* Voor alle gesprekken geld een meerprijs van 10,- euro per 15 minuten bij uitloop. U betaald dan dus geen volledig uur en minder dan het uurtarief.